- Berichten
 - 27
 
Stuk van ongeveer 1 kilo eerst gerubd en ge?njecteerd met appelsap/appelazijn/zout en uienpoeder
		
		
	
	
		
	
BBQ saus gemaakt en lekker wat zoeter gehouden
		
	
		
	
Procureur ongeveer 3 uur tot 75 graden indirect geprepareerd
		
	
Daarna in alu-folie met appelsap nog 3 uur doorgezet
		
	
		
	
		
	
		
	
Was weer heerlijk op een groot zacht broodje van de bakker van de markt!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			
	BBQ saus gemaakt en lekker wat zoeter gehouden
	
	Procureur ongeveer 3 uur tot 75 graden indirect geprepareerd
	Daarna in alu-folie met appelsap nog 3 uur doorgezet
	
	
	
	Was weer heerlijk op een groot zacht broodje van de bakker van de markt!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
	
			
			
 even een heel andere vraag : wat voor kamado heb je daar staan? En hoe bevalt die?