BasBQ
Beef en Steak

Pulles Pork van de Kamado

 
 
 

schelm

Sprokkelaar
Berichten
27
Stuk van ongeveer 1 kilo eerst gerubd en ge?njecteerd met appelsap/appelazijn/zout en uienpoeder
ad5660a38a1815ab08649fc19287dd11.jpg

BBQ saus gemaakt en lekker wat zoeter gehouden
510cc3f86d95bdde3617a60110d14066.jpg
307d1ea1a8c326e3badb5214accb3490.jpg

Procureur ongeveer 3 uur tot 75 graden indirect geprepareerd
6fa6e5b5ace7e57aba1f35506287e26d.jpg

Daarna in alu-folie met appelsap nog 3 uur doorgezet
de3617a68b0a10aed7e29b121955ce93.jpg
0209009b13ca97e8791c9afbc088a881.jpg
a695d67c6a32e98cecd00ffba79f40a3.jpg
6474cdac738aa975dd4a9c6b48ab5312.jpg

Was weer heerlijk op een groot zacht broodje van de bakker van de markt!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Dat ziet er goed uit, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Lust ik wel, gratz met knorrie!
 
Yum! Gefeliciteerd hoor

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Lekker gefeliciteerd met je knor.
 
ziet er goed uit, gefeliciteerd met je knor
 
Broodje P.P. gaat er hier altijd wel in, lekker.  :)  !
 
Dat ziet er goed uit proficiat!
 
Lekker hoor en congratz met knorr  :D
 
Zit er goed uit. even een heel andere vraag : wat voor kamado heb je daar staan? En hoe bevalt die?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan