- Berichten
- 27
Poging voor Pulled Pork, de allereerste keer.
Vrijdag stuk Procureur gehaald bij de supermarkt, van iets meer als halve kilo. Voorzichtig beginnen.
Ingesmeerd met Peri Peri rub en in de celofaan de koelkast in.



Gisteren was het dan zover, op de gasbbq. Temperatuur heb ik geprobeerd tussen de 120-150 graden te houden.

Regelmatig de temperatuur bijhouden......

Schiet op.....

Getting close......

We zijn er bijna....

En het eindresultaat (helaas geen foto genomen van het stuk vlees toen hij van de bbq kwam)

Vrijdag stuk Procureur gehaald bij de supermarkt, van iets meer als halve kilo. Voorzichtig beginnen.
Ingesmeerd met Peri Peri rub en in de celofaan de koelkast in.



Gisteren was het dan zover, op de gasbbq. Temperatuur heb ik geprobeerd tussen de 120-150 graden te houden.

Regelmatig de temperatuur bijhouden......

Schiet op.....

Getting close......

We zijn er bijna....

En het eindresultaat (helaas geen foto genomen van het stuk vlees toen hij van de bbq kwam)
