BasBQ
Beef en Steak

Pulled porkmans.. De foto`s

Leo zei:
ziet er prima uit, je pizza ook zeer zeker. gefeliciteerd met je knorretje.

had je hem 5 uur lang op 72 graden gegaard? waarom bij een zo lage temperatuur?

aaah het staat er niet helemaal duidelijk nee.. ik had de Q op 120 graden en het vlees was 72 graden na 5 uur. Ik pas hem aan
 
Mooie run en tevreden vrouw goed combinatie  :D
 
gefeliciteerd met knor! krijg er honger van!
 
iedereen bedankt voor de reacties . De Knor had ik al hoor ;)

het enige nadeel wat ik aan de folie vind is dat je geen echte Bark hebt deze word wat soppig omdat de allu folie stoomt ipv echt braait. zijn hier nog mogelijkheden voor.?
 
Ziet er goed uit! Je zou het zonder folie kunnen doen maar dan duurt het 'iets' langer.
 
A3aan84 zei:
Ziet er goed uit! Je zou het zonder folie kunnen doen maar dan duurt het 'iets' langer.

Oke er is geen middenweg.
Zonder folie heb ik al eens gedaan vond het geen succes
 
Ziet er goed uit!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan