BasBQ
Beef en Steak

Pulled porkmans.. De foto`s

 
 
 

The Name is Neo

Kooltjesharker
Berichten
217
Zo net bij de slager geweest hij had een stuk van 2.2kg  procereur voor me gesneden had liever iets meer maar goed in iedergeval een kilo meer als vorige keer.

Hij gaat er donderdag op

Vraag..? Alvast injecten en rubben of nog dagje wachten..?
 
als ie er donderdag op gaat, morgen pas rubben en injecteren
 
Ik zal morge een foto van de knaap erop zetten is makkelijker opt werk
 
papapaaaaaaaaaaaaam
hier 2.2 kilo schoon in het bakje!

vanavond ga ik hem rubben met mijn eigen rub en verder het wedstrijd recept van Noskos aanhouden
Foto-XC6BY4XB.jpg


 
Mooi stukje vlees hoor!
 
Succes ermee!
 
Het ziet er goed uit! Ik heb hem 45 min gelede geglaced, de 5 uur waren om. Nu nog 1:15 uur en dan in de folie

Vanmorgen ook coleslaw gemaakt. En een nieuwe bbq saus.
ik heb als basis het recept van noskos aangehouden maar deze iets meer naar mijn smaak gemaakt wat meer honing iets meer kruiden en whiskey ipv rum
 
klinkt goed
 
We zitten op 80 graden op een temp van 123gr in de folie...mbijna klaar!
 
Hij slaapt :) nog 56 minuten
 
We zijn benieuwd naar de foto's!
 
Ik ga ze er morgen erop zetten ik ga nu zo van de restjes pizza maken hhhmmm barbeque pulled pork pizza
 
Klinkt al goed als ik dit zo lees. Ben heel benieuwd naar de foto's.
 
Zo hier dan de foto`s.. Helaas is 2,2 kilo veel te weinig want ik heb er maar 3 x van kunnen eten met de vrouw.
2x broodjes en een keer heerlijke Pizza.

zie hier..

Ik heb mijn eigen rub gebruikt.(ik zal hem is op het forum zetten een keer)
Foto-VCMKOIYD.jpg

in de folie en slapen in de Koelkast
Foto550-J88TRWRK.jpg


vroeg in de ochtend bij de eerste zonnestralen op om de Q aan te fakkelen
Foto-TXKGG38Z.jpg


na 3,5 uur werd de spanning me teveel ik moest kijken..!
Foto-GZCFEAUS.jpg

Foto550-NFB3E6JO.jpg

Na 5 uur was het vlees op 72 graden en heb ik hem in de Glaze gezet
2 uur door braaien..
Foto-OIANZMHZ.jpg


en zo kwam hij uiteindelijk uit de Folie
Foto-QKQ64MNU.jpg


en na het pullen de eindsaus erdoorheen
Foto550-SZKJOSCB.jpg


met zelfgemaakte Cole-slaw erbij was de vrouw helemaal tevreden.
Foto-INBZJ6OR.jpg


Whaaaap
Foto550-WMETAGIR.jpg


Gelukkig bleef er wat over waar we lekker pizza van gemaakt hebben op de Q
Foto-AVPMDYBC.jpg


en klaar
Foto-S8YASKNF.jpg


Het was heerlijk.
Noskos bedankt voor je goede uitleg van je wedstrijd pulled pork!


 
ziet er prima uit, je pizza ook zeer zeker. gefeliciteerd met je knorretje.

had je hem 5 uur lang op 72 graden gegaard? waarom bij een zo lage temperatuur?
 
Terug
Bovenaan Onderaan