- Berichten
- 1.421
Vandaag voor het eerst na er heel veel over gelezen te hebben maar eens zelf gemaakt.
Volgens recept van Dennis.
Waarvoor dank.
Vrijdag al begonnen
Eerst maar eens injecteren
Dan in de rub
Inpakken en laten rusten
Uitpakken en klaar voor op de Q
Na 5 uur op de Q voor het eerst weer zicht op de pork, lekker insmeren
Dan weer 2 uur wachten en inpakken maar
Jaja hard werken dat bbq en

Net voor het pullen, en stiekem een klein stukje proeven
Tijdens
Met de saus
En op het broodje klaar voor de aanval.
Ik snap nu wel waarom het zovaak gemaakt word, want het is echt super lekker.
Ik was een beetje huiverig voor de temperatuur stabiel te houden, maar dat ging me gelukkig best goed af. Wel een lange run. Om half 9 erop en kwart over 6 eraf.
Maar het was het waard, en ga het zeker vaker maken.
Bedankt voor het kijken.
Ps genoeg foto's zo?
Volgens recept van Dennis.
Waarvoor dank.
Vrijdag al begonnen
Eerst maar eens injecteren

Dan in de rub

Inpakken en laten rusten
Uitpakken en klaar voor op de Q

Na 5 uur op de Q voor het eerst weer zicht op de pork, lekker insmeren


Dan weer 2 uur wachten en inpakken maar
Jaja hard werken dat bbq en



Net voor het pullen, en stiekem een klein stukje proeven

Tijdens

Met de saus

En op het broodje klaar voor de aanval.

Ik snap nu wel waarom het zovaak gemaakt word, want het is echt super lekker.
Ik was een beetje huiverig voor de temperatuur stabiel te houden, maar dat ging me gelukkig best goed af. Wel een lange run. Om half 9 erop en kwart over 6 eraf.
Maar het was het waard, en ga het zeker vaker maken.
Bedankt voor het kijken.
Ps genoeg foto's zo?
