- Berichten
- 196
Na alle lovende commentaren op het wedstrijdrecept pulled pork van de SSS, heb ik het vandaag ook maar eens geprobeerd.
Ik koos om het te injecteren met de injectievloeistof uit het recept. Als rub koos ik de bbqgururub. De barbecuesaus die ik gebruikte, was HUNT'S.
Ik begon deze ochtend om 6u45. Om 15u10 was de kerntemperatuur 88?C.
De procureur van iets meer dan 2 kg:

De injectievloeistof en spuit:

Procureur in de rub:


In de folie:

Deze ochtend vroeg op de BGE:

Na 5u:

In de glaze:

Klaar om te pullen:

Gepulled:

Met eindsaus:

Op een broodje:


Ik koos om het te injecteren met de injectievloeistof uit het recept. Als rub koos ik de bbqgururub. De barbecuesaus die ik gebruikte, was HUNT'S.
Ik begon deze ochtend om 6u45. Om 15u10 was de kerntemperatuur 88?C.
De procureur van iets meer dan 2 kg:

De injectievloeistof en spuit:

Procureur in de rub:


In de folie:

Deze ochtend vroeg op de BGE:

Na 5u:

In de glaze:

Klaar om te pullen:

Gepulled:

Met eindsaus:

Op een broodje:

