BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork

 

MEggHead

Sprokkelaar
Berichten
40
Om dan toch maar even bij het posten en het verkentje te blijven. Bij deze, pulled pork. Zeker niet de eerste keer (ook zeker niet de laatste) maar zag in de basisregels van dit forum dat er pas iets gepost mag worden zodra dit tijdens het lidmaatschap is gemaakt. Dus deze is een klein beetje voor jullie😜

Nou jullie kennen het vast wel he. Procureur genomen voor deze sessie. (Mijn voorkeur gaat wel uit na de boston butt) 24 uur in de droge pekel.
B5A39F04-2032-4849-A2DE-6071789F9F05.jpeg
03739DD1-E1F6-4F26-8C97-C79C8F91FE99.jpeg

Vervolgens een lekkere marinade ingespoten
B9AC8BB1-D1B0-47BE-A397-C57F3C346E4A.jpeg
188C55B6-372D-4C17-AA06-A16C175E2342.jpeg

Sochtends om 8 uur het eitje aangestoken, indirect, 4chuncks appel met 2 chunks rode wijn. Rond de 110 gr laten liggen tot +/- 65 kern en begonnen met insmeren
1213E91C-E64F-411E-9B6F-C26D6025D910.jpeg
07E6B79E-7D45-4024-AA34-758567A27374.jpeg
C822DA14-E87A-45DE-983A-36C3792A6147.jpeg

Rond de 70 gr kwam ik in de β€œstall”. Ingepakt in butcherpaper en laten liggen tot 96 kern. In de rustbox uit laten walmen en vervolgens een anderhalve uur schat ik.. laten rusten.
8CB3FD9C-81BD-40A8-BE08-70D8BECF6408.jpeg
0BAF6410-6013-42BC-85CE-EB65AD6C77C2.jpeg
80253710-A389-4699-8A57-65585365CB69.jpeg

Toen was het inmiddels een uur of 19.00. Krat bier achter de kiezen en kats vergeten er nog een koolsalade of iets bij te maken🀣🀣 nja, zo smaakte hij ook dikke prima πŸ‘ŒπŸ»
94D2441C-0070-4BB8-8253-FA652997C32B.jpeg
A7FDF7F1-77AB-48BA-9840-75EFD9E5F781.jpeg


B7F5681B-4774-4F97-911C-7126A104C10E.jpeg


BCEB0662-F28F-4CB6-937D-EA9062906B88.jpeg


8CB6FFE4-74DD-4A72-917E-4D59C4E42B28.jpeg


8BB92038-3F70-4AE7-AC61-2C5A76632F9F.jpeg


21B48687-0BA0-4EE5-9543-EC9B43AA9356.jpeg
 
Lekker hoor!

Dat van die krat bier herken ik wel, is hier ook al eens voorgevallen. πŸ˜‚

Gefeliciteerd met 🐷
 
Alvast proficiat met je knor, was ook mijn eerste sticker.. Volgende keer ff de coleslaw van Dominique erbij maken (staat hier ergens bij recepten). Die moet je de dag van te voren maken, kan je 't de dag zelf ook niet meer vergeten 🍻🍻🍻
 
Indien het Presidium van dit Forum de bijdrage kan waarderen, ontvang je de badge voor de PP,
niet voor het leeg maken van een krat bier. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Hoewel beide natuurlijk erg lekker zijn. πŸ˜‹
 
Missie geslaagd, gefeliciteerd met je knor.

Bij mij heeft procureur de voorkeur, goedkoper en minder verlies.
 
Gefeliciteerd. Altijd lekker pulled pork.
Na een krat bier zou ik ook de salade vergeten.
 
Gefeliciteerd met 🐷
 
Missie geslaagd, gefeliciteerd met je knor.

Bij mij heeft procureur de voorkeur, goedkoper en minder verlies.
Danku danku.
Ja dat is waar maar vind (tenminste de stukken boston butt die ik nu heb gehad) net wat vetter. Daardoor ook minder verlies idd maar wel meer smaak. Desalniettemin is het allebei top natuurlijk
 
Alvast proficiat met je knor, was ook mijn eerste sticker.. Volgende keer ff de coleslaw van Dominique erbij maken (staat hier ergens bij recepten). Die moet je de dag van te voren maken, kan je 't de dag zelf ook niet meer vergeten 🍻🍻🍻
Thanks maat! Volgende papa dag hier maar een broodje uit de vriezer toveren met een lekker pilske😜 zal de coleslaw proberen te onthouden voor de volgende keer
 
Gefeliciteerd met je knorrie πŸ–
Wat is je volgende badge πŸ”
Dankje. Nou ja ik heb vaak een beercan chicken gemaakt op mn weber en net toen ik mn bge had. Later een spit aangeschaft en dat heeft toch een serieuze voorkeur voor mij. Maar voor de badge toch maar een keer maken he😜
 
Gefeliciteerd met je Knorretje. Ziet er heerlijk uit, zo een broodje lust ik ook graag.
 
prima broodje zeg.
wat blijft dat toch lekker he, een broodje pp.

gefeliciteerd met je knorrie. op naar de volgende badge
 
Terug
Bovenaan Onderaan