- Berichten
- 40
Om dan toch maar even bij het posten en het verkentje te blijven. Bij deze, pulled pork. Zeker niet de eerste keer (ook zeker niet de laatste) maar zag in de basisregels van dit forum dat er pas iets gepost mag worden zodra dit tijdens het lidmaatschap is gemaakt. Dus deze is een klein beetje voor jullie
Nou jullie kennen het vast wel he. Procureur genomen voor deze sessie. (Mijn voorkeur gaat wel uit na de boston butt) 24 uur in de droge pekel.
Vervolgens een lekkere marinade ingespoten
Sochtends om 8 uur het eitje aangestoken, indirect, 4chuncks appel met 2 chunks rode wijn. Rond de 110 gr laten liggen tot +/- 65 kern en begonnen met insmeren
Rond de 70 gr kwam ik in de โstallโ. Ingepakt in butcherpaper en laten liggen tot 96 kern. In de rustbox uit laten walmen en vervolgens een anderhalve uur schat ik.. laten rusten.
Toen was het inmiddels een uur of 19.00. Krat bier achter de kiezen en kats vergeten er nog een koolsalade of iets bij te maken
nja, zo smaakte hij ook dikke prima 

Nou jullie kennen het vast wel he. Procureur genomen voor deze sessie. (Mijn voorkeur gaat wel uit na de boston butt) 24 uur in de droge pekel.
Vervolgens een lekkere marinade ingespoten
Sochtends om 8 uur het eitje aangestoken, indirect, 4chuncks appel met 2 chunks rode wijn. Rond de 110 gr laten liggen tot +/- 65 kern en begonnen met insmeren
Rond de 70 gr kwam ik in de โstallโ. Ingepakt in butcherpaper en laten liggen tot 96 kern. In de rustbox uit laten walmen en vervolgens een anderhalve uur schat ik.. laten rusten.
Toen was het inmiddels een uur of 19.00. Krat bier achter de kiezen en kats vergeten er nog een koolsalade of iets bij te maken


