BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork

 
 
 
 

Abraham

Pitmaster
Berichten
919
Er lag nog een procureur in de vriezer.. en op het todo lijstje het wedstrijdrecept van Sea Side Smokers dat Noskos publiceerde. Dus zaterdag avond begonnen.
Eerst de glaze en de voorbereiding voor de eindsaus.
2013-01-26203609_zpsbe1af74f.jpg


Dan de injectievloeistof en beginnen
2013-01-26204410_zpscf81f7c5.jpg


Daarna dik in de rub en een nachtje in de koelkast.
Zondagmorgen tegen half negen narubben en op de OTP
2013-01-27081354_zpsb96fa324.jpg


Na zes uurtjes de warme glaze aangebracht
2013-01-27143420_zps06f60828.jpg


En twee en een half uur later in de folie gepakt.
Om half zes piepte zweedse thermometer dat de 89 C bereikt was.
Een uurtje rusten, de eindsaus afmaken en opwarmen, en pullen:
2013-01-27191834_zps6fc89302.jpg


Met toevallig langskomende vrienden gegeten met zelfgemaakte friet en sperziebonen.
Helaas geen foto's verder, maar het unanieme oordeel was dat deze pulled pork echt SUPER lekker is.

Noskos en Sea Side Smokers heel erg bedankt!! Het was heerlijk, en ik ben blij dat er wat overgebleven is en nu in de vriezer op me ligt te wachten..
Daarnaast is het geweldig dat met dit recept pulled pork ineens goed planbaar geworden is. Voor het eerst niet later dan gepland klaar. Geweldig!

 
Oe, die ziet er heerlijk uit! Met deze tijden is het te overzien h? ;) Leuk om te horen dat het een succes was!
 
Sweeeet!
 
En dat ziet er lekker uit!!!!!!
 
prachtig reultaat, kan me voorstellen dat je ervan genoten hebt
 
Ziet er lekker uit.
Maar vraag me af of de vrienden echt toevallig langs kwamen, of gewoon de ge geur afgekomen zijn.....
 
Lekker!
 
Dat ziet eruit als een super pp.
 
Haal nu een procureur uit de vriezer, ziet er erg smakelijk uit ben ook zeer benieuwd naar die eindsaus. groeten
 
Net gegeten weer trek,mooi gemaakt hoor.
 
PP het blijft een feest  ;D
 
Terug
Bovenaan Onderaan