- Berichten
- 2.982
Deze avond kwamen de buren eten.
En aangezien je die te vriend moet houden had ik belooft pulled pork te maken.
Donderdag de procureur uit de vriezer gehaald. En vrijdagavond geïnjecteerd met bouillon van een vorige sessie icm Worcester sauce en appelazijn. Hierna een Carlifornia dry rub aangebracht en een nachtje terug in de koelkast.
De volgende ochtend 6.30 ging de wekker.
Snel naar beneden, koffie zetten en de Joe opstoken. Hierna de Billows zijn werk laten doen.
Gekozen voor het wedstrijd recept van Noskos, maar dan met eigen rub en zelf gemaakte saus. De temperatuur ingesteld op 121 graden en precies 7.15 kon de procureur er op.
De timer aan op 5 uur.
Ondertussen heb ik de saus gemaakt en na
5 uur was het tijd voor het aanbrengen van de saus en dan nog eens 2 uur wachten.
Na weer 2 uur was de kern 75 graden en tijd om hem in te pakken. Ondertussen was het 14.00u en 18.00u kwamen de buren.
Uiteindelijk om 17.30 was de pp klaar met een kerntemperatuur van 96 graden. Resultaat botermals.
Gelukkig nog even tijd om te laten rusten.
Als begeleiding gekozen voor een zelf gemaakte coleslaw, knoflooksaus en pitabroodjes uit een pakje
.
Je had die ogen moeten zien.... 3/4x opscheppen.... Ik heb mijn credits weer binnen..
Het was ook gewoon errug lekker.




Recept pp: https://www.bbq-nl.com/wedstrijd-pulled-pork/
Link naar de saus: https://www.bbq-nl.com/noskos-sweet-smokey-bbq-sauce/
Link rub: https://bbq-helden.nl/recepten/carolina-barbecue-rub/
Link coleslaw: https://familieoverdekook.nl/coleslaw-maken-super-simpel-recept/
En aangezien je die te vriend moet houden had ik belooft pulled pork te maken.
Donderdag de procureur uit de vriezer gehaald. En vrijdagavond geïnjecteerd met bouillon van een vorige sessie icm Worcester sauce en appelazijn. Hierna een Carlifornia dry rub aangebracht en een nachtje terug in de koelkast.
De volgende ochtend 6.30 ging de wekker.
Snel naar beneden, koffie zetten en de Joe opstoken. Hierna de Billows zijn werk laten doen.
Gekozen voor het wedstrijd recept van Noskos, maar dan met eigen rub en zelf gemaakte saus. De temperatuur ingesteld op 121 graden en precies 7.15 kon de procureur er op.
De timer aan op 5 uur.
Ondertussen heb ik de saus gemaakt en na
5 uur was het tijd voor het aanbrengen van de saus en dan nog eens 2 uur wachten.
Na weer 2 uur was de kern 75 graden en tijd om hem in te pakken. Ondertussen was het 14.00u en 18.00u kwamen de buren.
Uiteindelijk om 17.30 was de pp klaar met een kerntemperatuur van 96 graden. Resultaat botermals.
Gelukkig nog even tijd om te laten rusten.
Als begeleiding gekozen voor een zelf gemaakte coleslaw, knoflooksaus en pitabroodjes uit een pakje

Je had die ogen moeten zien.... 3/4x opscheppen.... Ik heb mijn credits weer binnen..
Het was ook gewoon errug lekker.




Recept pp: https://www.bbq-nl.com/wedstrijd-pulled-pork/
Link naar de saus: https://www.bbq-nl.com/noskos-sweet-smokey-bbq-sauce/
Link rub: https://bbq-helden.nl/recepten/carolina-barbecue-rub/
Link coleslaw: https://familieoverdekook.nl/coleslaw-maken-super-simpel-recept/
Laatst bewerkt: