- Berichten
- 59
Vandaag op tijd begonnen aan de pulled pork. Ondanks de verjaardag van gisteravond en dus pas na drieen op bed toch optijd opgestaan. Dit is 1 van die gerechten die ik echt graag wil proberen.
Vanacht mooi het vlees uit de koelkast gehaald om te laten wennen aan kamertemperatuur. Vervolgens alles gekruid. Nu heb ik dit gedaan met een bakje kruiden die ik van een vriend heb ontvangen. Hierin zitten alle restjes die hij overhoudt dus inhoud onbekend maar het rook heerlijk. Op advies van hem een soort aangepaste 321 methode proberen. Nu vier uur op de bbq, rond de 120 graden en hoop ik een kern van 71 te krijgen. Dan inpakken met een half biertje, wat algavesiroop en boter en dan 3 uurtjes erop. Daarna nog een uurtje zo erop en hoop ik dat het wat word.
Ruime hand rookhout erbij hoop ik een lekkere rokerige smaak mee te krijgen.
Zal zo weer een foto maken.
Vanacht mooi het vlees uit de koelkast gehaald om te laten wennen aan kamertemperatuur. Vervolgens alles gekruid. Nu heb ik dit gedaan met een bakje kruiden die ik van een vriend heb ontvangen. Hierin zitten alle restjes die hij overhoudt dus inhoud onbekend maar het rook heerlijk. Op advies van hem een soort aangepaste 321 methode proberen. Nu vier uur op de bbq, rond de 120 graden en hoop ik een kern van 71 te krijgen. Dan inpakken met een half biertje, wat algavesiroop en boter en dan 3 uurtjes erop. Daarna nog een uurtje zo erop en hoop ik dat het wat word.
Ruime hand rookhout erbij hoop ik een lekkere rokerige smaak mee te krijgen.
Zal zo weer een foto maken.