- Berichten
- 61
Een leuke bbq sessie gehad.
Eerst de procureur van 2.5 kg in de rub gezet.daarna in de koelkast gezet.me groene eitje gevult met kolen en vermengt met rook hout.heb de bbq op 95 grade gesteld en het vlees op de bbq gelegt.toen hij een kerntempratuur had van 73 grade heb ik hem in gepakt en terug gelegt tot hij een Kern temp van 90 grade had.heb ik hem uit de bbq gehaald en in de koelbox gelegt ong 2 uur gerust.het mooie stukje vlees was heerlijk mals en viel uit elkaar toen ik hem pakte.
Daarnaast moinks gemaakt die waren ook goed geslaagd.
De pulled pork heeft er totaal 15 uur opgelegen dus was een leuke klus.
Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
Eerst de procureur van 2.5 kg in de rub gezet.daarna in de koelkast gezet.me groene eitje gevult met kolen en vermengt met rook hout.heb de bbq op 95 grade gesteld en het vlees op de bbq gelegt.toen hij een kerntempratuur had van 73 grade heb ik hem in gepakt en terug gelegt tot hij een Kern temp van 90 grade had.heb ik hem uit de bbq gehaald en in de koelbox gelegt ong 2 uur gerust.het mooie stukje vlees was heerlijk mals en viel uit elkaar toen ik hem pakte.
Daarnaast moinks gemaakt die waren ook goed geslaagd.
De pulled pork heeft er totaal 15 uur opgelegen dus was een leuke klus.















Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk