- Berichten
- 21
Hoi Allemaal,
Vanmorgen begonnen aan een 4KG stuk varkenschouder te roken. Vandaag ga ik pulled pork maken....low en slow......
Gisterenochtend de varkenschouder gerubbed met de volgende ingredi?nte: (per 2KG voor circa 6 ? 8 personen)
2 el zout
2 el rietsuiker (deze vervangen door honing)
2 el bruine suiker (deze vervangen door honing)
2 el knoflookpoeder
1 el uienpoeder
1 el gemberpoeder
2 el gemalen komijnpoeder
1 el korianderpoeder
2 el chilipoeder
2 el zwarte peper
1 el cayennepeper
4 el gerookte paprikapoeder
Extra vroeg opgestaan om de BBQ aan te steken
nog circa 6~7 uur te gaan zal nog meer foto's uploaden vandaag, indien er genoeg tijd over is dan gaan er nog ribben op de bbq
Vanmorgen begonnen aan een 4KG stuk varkenschouder te roken. Vandaag ga ik pulled pork maken....low en slow......

Gisterenochtend de varkenschouder gerubbed met de volgende ingredi?nte: (per 2KG voor circa 6 ? 8 personen)
2 el zout
2 el rietsuiker (deze vervangen door honing)
2 el bruine suiker (deze vervangen door honing)
2 el knoflookpoeder
1 el uienpoeder
1 el gemberpoeder
2 el gemalen komijnpoeder
1 el korianderpoeder
2 el chilipoeder
2 el zwarte peper
1 el cayennepeper
4 el gerookte paprikapoeder
Extra vroeg opgestaan om de BBQ aan te steken




nog circa 6~7 uur te gaan zal nog meer foto's uploaden vandaag, indien er genoeg tijd over is dan gaan er nog ribben op de bbq
