- Berichten
- 21
Hoi Allemaal,
Vanmorgen begonnen aan een 4KG stuk varkenschouder te roken. Vandaag ga ik pulled pork maken....low en slow......
Gisterenochtend de varkenschouder gerubbed met de volgende ingredi?nte: (per 2KG voor circa 6 ? 8 personen)
2 el zout
2 el rietsuiker (deze vervangen door honing)
2 el bruine suiker (deze vervangen door honing)
2 el knoflookpoeder
1 el uienpoeder
1 el gemberpoeder
2 el gemalen komijnpoeder
1 el korianderpoeder
2 el chilipoeder
2 el zwarte peper
1 el cayennepeper
4 el gerookte paprikapoeder
Extra vroeg opgestaan om de BBQ aan te steken
		
		
	
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
nog circa 6~7 uur te gaan zal nog meer foto's uploaden vandaag, indien er genoeg tijd over is dan gaan er nog ribben op de bbq
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			Vanmorgen begonnen aan een 4KG stuk varkenschouder te roken. Vandaag ga ik pulled pork maken....low en slow......

Gisterenochtend de varkenschouder gerubbed met de volgende ingredi?nte: (per 2KG voor circa 6 ? 8 personen)
2 el zout
2 el rietsuiker (deze vervangen door honing)
2 el bruine suiker (deze vervangen door honing)
2 el knoflookpoeder
1 el uienpoeder
1 el gemberpoeder
2 el gemalen komijnpoeder
1 el korianderpoeder
2 el chilipoeder
2 el zwarte peper
1 el cayennepeper
4 el gerookte paprikapoeder
Extra vroeg opgestaan om de BBQ aan te steken
 
	 
	 
	 
	nog circa 6~7 uur te gaan zal nog meer foto's uploaden vandaag, indien er genoeg tijd over is dan gaan er nog ribben op de bbq
 
	 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
	 
	 
 
		 
	 
	 
	 
	 
	 
 
		 
	 
	 
	 
	 
	
 
	 
	 hier stook ik op:
 hier stook ik op: 
	 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		