BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork

 
 

christiansiegers

Kooltjesharker
Berichten
120
Al redelijk vaak gemaakt, maar nog nooit hier op het forum geplaatst. Ik krijg vanavond 18 collega's over de vloer die allemaal graag willen eten.
Kortom PP sta onder andere op het menu.

UPDATE "Helemaal bijgewerkt. Geen bolletje met PP maar wraps met PP en coleslaw. waanzinnige combi en mijn collega's vonden het heerlijk.
Mooi sessie uiteindelijk van 6:15 vanochtend tot 17:00 uur vanavond.

2015-05-27-19.22.40.jpg

2015-05-27-20.00.50.jpg

2015-05-27-20.04.23.jpg

2015-05-28-07.23.20.jpg

2015-05-28-12.28.18.jpg

2015-05-28-18.06.49-2.jpg

2015-05-28-18.26.41.jpg
 
Ceriel zei:
Voor een stickertje zijn 2 foto's genoeg, ??n van het vlees op de Q en ??n als het klaar is

Maar meer is altijd leuker en geeft zo'n stickertje nog meer glans! ;)
 
Benieuwd naar het eindresultaat. Staat hoog op m'n " to-do" lijstje. Is dat haalbaar op een "normale" Q? Of is een smoker noodzakelijk?
 
MidVe zei:
Benieuwd naar het eindresultaat. Staat hoog op m'n " to-do" lijstje. Is dat haalbaar op een "normale" Q? Of is een smoker noodzakelijk?

Kan ook op een normale BBQ. Indirect en Minion methode gebruiken, dan moet het goed komen.
 
Originele post bijgewerkt met alle foto's
 
Ziet er zeer smakelijk uit. Gefeliciteerd met je knor. Heb je hem ingepakt of op het rooster gelaten. Je bark ziet er namelijk erg mooi uit.
 
Dank je. Niet ingepakt. Merk dat een varkensschouder met bot sneller gaart, waardoor ik het niet hoefde in te pakken. Had genoeg tijd gereserveerd
 
Aha, dat ga ik dan ook maar eens proberen. Binnenkort maar eens een stuk bestellen bij de plaatselijk slager. Er gaat niets boven een heerlijke droge bark.
 
Heerlijk, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Terug
Bovenaan Onderaan