BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork zaterdag

 

Tjoepie

Vuurmaker
Berichten
56
Vandaag was het weer zo ver, pulled pork zaterdag. Gisteren een mooi stuk procureur gehaald van 1,8 kg en geinjecteerd en in de rub gezet (helaas geen foto's van) volgens het wedstrijd pulled pork recept van Noskos.
Vanmorgen de UDS aansteken:

IMG_1993.JPG


En vervolgens het vlees erop:

IMG_1995.JPG


Nu wachten tot hij 74 graden is om te glazen :)
 
lekker hoor, succes
 
Eet smakelijk alvast!
Die accu....heeft die nog iets met de bereiding te maken?
 
Lekker stuk vlees... volgende keer doe ik ook gelijk meer dan die 700Gram :D

Accu zal voor de heatermeter zijn gok ik.
 
Die accu is een nep accu. Was een surprise die ik ooit gemaakt heb. Ik had een houten doosje nodig waar ik mijn cheap ass controller in kon bouwen. Is dus een mdf bakje opgeschilderd als een accu :)
Kern temp is inmiddels 60 graden :) Gaat de goede kant op!
 
Succes.
En top, die accu.
Dat gaat bij iedereen vraagtekens bezorgen tot ze de reacties lezen  :D
 
En de glaze zit er ook op, nu nog ff wachten en dan kan hij ingepakt worden :)

IMG_1998.JPG


Ondertussen tijdens het wachten lekker een Omer Traditional Blond naar binnen gieten :)
 
Inmiddels meer dan een uur geleden ingepakt, nu wachten tot 88 graden. Duurt lang :)
 
Jazeker, was rond 7 uur klaar gisteren, maar we hadden visite die kwam helpen om het op te maken, dus maar even niet ongezellig achter de laptop gaan zitten.
Daarom nu het vervolg.

Na het inpakken gewacht tot de kerntemp. 88 graden was, toen kon het eraf
Pullen:
IMG_2002.JPG


Pullen klaar :
IMG_2003.JPG


En lekker op een broodje met cole slaw:

IMG_2004.JPG


Was echt heerlijk.

Hopelijk mijn varkentje wel verdiend nu :)
 
Dat zou ik nu ook wel lusten.
Man, dat ziet er lekker uit.
 
Heerlijk broodje hoor
 
Terug
Bovenaan Onderaan