- Berichten
- 12.056
Morgen komen Domi en haar vaste verkering hier op bezoek en ik heb besloten om Pulled Pork voor ze te maken.
Ik maak regelmatig Pulled Pork maar eigenlijk nooit meer een fotoserie erbij, maar omdat er op ons forum nog niet zoveel Pulled Pork bereidingen staan kan hij er wel bij denk ik.
Variatie op de noskos' basis rub, moet toch een beetje oefenen voor de Tony Stone en ik krijg een jurylid over de vloer
Stuk knorretje.
In de rub.
Het geheel ligt nu in plasticfolie gewikkeld in de koelkast en gaat er zo rond een uur of 10 op vanavond.
Wordt vervolgd.
Ik maak regelmatig Pulled Pork maar eigenlijk nooit meer een fotoserie erbij, maar omdat er op ons forum nog niet zoveel Pulled Pork bereidingen staan kan hij er wel bij denk ik.
Variatie op de noskos' basis rub, moet toch een beetje oefenen voor de Tony Stone en ik krijg een jurylid over de vloer


Stuk knorretje.

In de rub.

Het geheel ligt nu in plasticfolie gewikkeld in de koelkast en gaat er zo rond een uur of 10 op vanavond.
Wordt vervolgd.