BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork van schouder

Vertelde mijn vriendin dat ik bij een volgende PP iets kruidigers wil, zegt ze: "nog minder zoet? Dit was goed toch?", maar de blik in haar ogen zei "alsjeblieft niet zo #@:_;#()_: pittig als je spareribs"
:D
 
Jeroen_S zei:
ziet er lekker uit, wil ik ook wel eens gaan proberen op me webertje

Gewoon doen. Het ergste dat er kan gebeuren is een schouder van 2 tientjes verknallen, en een paar kilo houtskool verstoken.
Toen ik een jaar geleden begon met "echt" barbecuen had ik niet gedacht dat ik aan dit soort dingen zou beginnen zonder bv een WSM, maar eigenlijk gaat het best prima met, in mijn geval, een 57cm outdoorchef kolending. Heb de temperatuur in de 9,5 uur dat de schouder erop lag toch eigenlijk netjes continu tussen de 110 en 120 graden weten te houden. Moet er wel bij zeggen dat het weer ideaal was. Mijn vorige (eerste) PP was in december, toen heb ik echt mijn handen vol gehad aan de temperatuur goed houden.
 
Terug
Bovenaan Onderaan