- Berichten
- 62
Kijk toch altijd verlekkerd naar de foto's op dit forum, hierbij mijn eerste bijdrage!
Al meermaals Pulled Pork gemaakt van een nekstuk, maar van een hele schouder nog nooit. Aangezien een goede kennis van mij slager is, een schouder besteld:
7,7 kg, na trimmen zo'n 6,5 kg:
Nachtje in de dryrub (eigen versie van Magic Dust) en op tijd de wekker (05:15)
Om half 6 's ochtends de ketel op temperatuur en met enig kunst en vliegwerk paste de hele schouder op een 47 cm rek.
Appel en kersen rookhout toegevoegd:
Rond half 1 even controleren:
Om 14u de schouder ingepakt;
Tussendoor ff een biertje gepakt, we hadden toch alle tijd:
Rond 18u van de BBQ afgehaald, bij het bereiken van de gewenste kerntemperatuur:
Uurtje laten rusten en daarna het pullen:
En dan de beloning:
Al meermaals Pulled Pork gemaakt van een nekstuk, maar van een hele schouder nog nooit. Aangezien een goede kennis van mij slager is, een schouder besteld:
7,7 kg, na trimmen zo'n 6,5 kg:
Nachtje in de dryrub (eigen versie van Magic Dust) en op tijd de wekker (05:15)
Om half 6 's ochtends de ketel op temperatuur en met enig kunst en vliegwerk paste de hele schouder op een 47 cm rek.
Appel en kersen rookhout toegevoegd:
Rond half 1 even controleren:
Om 14u de schouder ingepakt;
Tussendoor ff een biertje gepakt, we hadden toch alle tijd:
Rond 18u van de BBQ afgehaald, bij het bereiken van de gewenste kerntemperatuur:
Uurtje laten rusten en daarna het pullen:
En dan de beloning: