BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork Taco's (1e keer PP)

Altijd lekker een pulled pork! En als je je temperatuur maar goed kan houden is die best makkelijk eigenlijk! Kom je uit België omdat je stuk vlees spiering heet? Het ziet er gewoon uit als procureur. Als ik aan spiering denk dan denk ik aan van die kleine visjes.
Inderdaad, hier bij ons noemen ze het spiering. Procureur had ik nog nooit van gehoord.
 
Ik had nu een standaard pork rub gebruikt. Iemand misschien tips voor een specifieke Mexicaanse rub/kruidenmengeling?
 
Ziet er goed uit, mooie eerste run.
Vocht in de schaal is vrij normaal hoor, gebeurd hier ook altijd.
Wrap ziet er ook erg lekker uit, is weer eens wat anders dan een broodje.
 
Ik had nu een standaard pork rub gebruikt. Iemand misschien tips voor een specifieke Mexicaanse rub/kruidenmengeling?
2 eetlepels paprika poeder
2 eetlepels oregano
1 theelepel komijn poeder
1 theelepel koriander poeder
1 theelepel knoflook poeder
chili- of cayenne poeder naar smaak
½ tl zout
1 theelepel ui poeder
een snuf piment
 
Terug
Bovenaan Onderaan