Beef en Steak

Pulled Pork story

 

PaulRutten

Kooltjesharker
Berichten
180
Vandaag weer eens pulled pork gemaakt. Ja ja, ik weet de badge heb ik al, maar gvd het blijft gewoon lekker. Gister al begonnen met de voorbereidingen. Had een mooi stuk van bbqquality, 2,3kg. Heb een beetje bij moeten trimmen. En daarna ingesmeerd met mosterd en een rub van vanBeekum gebruikt.

Volgende dag een beetje later opgestaan dan gepland, maar dat mocht de pret niet drukken. Eerst maar eens de Q onder het afdak gerold, aangezien het vandaag veel zou regenen. Vervolgens de Q klaargemaakt. Na 40min kon het vlees erop.

Na 5uur heb ik er een glaze over gedaan. Dan nog eens 2 uur op de Q.
Na de 2 uur heb ik het ingepakt en was het wachten tot de ideale kerntemp. Bij deze was het 94 graden.
Na 15min uitwasemen kon het pullen beginnen. Vervolgens het vocht met bbqsaus gemengd door het vlees.

En dan natuurlijk een zachtbroodje gepakt, PP erop, coleslaw en nog wat bbqsaus.

Dat was smullen

1000033511.jpg


1000033512.jpg


1000033513.jpg


1000033548.jpg


1000033549.jpg


1000033551.jpg


1000033552.jpg


1000033564.jpg


1000033565.jpg


1000033567.jpg


1000033568.jpg


1000033569.jpg


1000033570.jpg


1000033571.jpg
 
Is en blijft inderdaad erg verrekte lekker.😋
 
Kijk en zo hoort het, knor in het kwadraat.(y)
 
Knorrie-knorrie. Lekker.
 
Terug
Bovenaan Onderaan