- Berichten
- 180
Vandaag weer eens pulled pork gemaakt. Ja ja, ik weet de badge heb ik al, maar gvd het blijft gewoon lekker. Gister al begonnen met de voorbereidingen. Had een mooi stuk van bbqquality, 2,3kg. Heb een beetje bij moeten trimmen. En daarna ingesmeerd met mosterd en een rub van vanBeekum gebruikt.
Volgende dag een beetje later opgestaan dan gepland, maar dat mocht de pret niet drukken. Eerst maar eens de Q onder het afdak gerold, aangezien het vandaag veel zou regenen. Vervolgens de Q klaargemaakt. Na 40min kon het vlees erop.
Na 5uur heb ik er een glaze over gedaan. Dan nog eens 2 uur op de Q.
Na de 2 uur heb ik het ingepakt en was het wachten tot de ideale kerntemp. Bij deze was het 94 graden.
Na 15min uitwasemen kon het pullen beginnen. Vervolgens het vocht met bbqsaus gemengd door het vlees.
En dan natuurlijk een zachtbroodje gepakt, PP erop, coleslaw en nog wat bbqsaus.
Dat was smullen
Volgende dag een beetje later opgestaan dan gepland, maar dat mocht de pret niet drukken. Eerst maar eens de Q onder het afdak gerold, aangezien het vandaag veel zou regenen. Vervolgens de Q klaargemaakt. Na 40min kon het vlees erop.
Na 5uur heb ik er een glaze over gedaan. Dan nog eens 2 uur op de Q.
Na de 2 uur heb ik het ingepakt en was het wachten tot de ideale kerntemp. Bij deze was het 94 graden.
Na 15min uitwasemen kon het pullen beginnen. Vervolgens het vocht met bbqsaus gemengd door het vlees.
En dan natuurlijk een zachtbroodje gepakt, PP erop, coleslaw en nog wat bbqsaus.
Dat was smullen