BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork smokey goodness style

 

w.debruin

Tondelzoeker
Berichten
24
Vanochtend 6.30 Mn bedje uit om voor het eerst pp te maken. Een mooie procureur van 2kg ingesmeerd met mosterd en kruiden mengsel

eccc3fefd709cbb634b5b472df3e67b1.jpg


Ondertussen de bbq opgestookt volgens minion methode op 112 graden en appelhout toegevoegd . Na n goede 20 min het vlees er op

a2817e68e63ce943a1e78e5c8fb04827.jpg


a368ba5cd6f0318c91fc2194c8b62d09.jpg


Zometeen de eerste keer insprayen met een mengsel van whiskey, appelcider en appelsap.

Wordt vervolgd


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Welke rub heb je gebruikt? Ziet mooi uit van kleur?

Verstuurd vanaf mijn SM-G389F met Tapatalk

 
Veel plezier!
 
Thnx allemaal. Vraagje tussendoor. Ik heb niet echt meer rook wat uit de bbq komt. Is dat erg? Temp is wel gewoon goed


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Schone brandstof / verbranding geeft geen rook, dus das prima. Alleen je rookhout geeft een beetje rook. Maar dat wil je ook niet 12 uur lang over je PP. Klinkt allemaal niet verkeerd ;)
 
Krijg er al honger van! Enjoy!


Wsm 47, Weber Performer, Weber Smokey Joe. Blogger voor http://GHENTlemensBBQ.com
 
Ziet er echt verrukkelijk uit! Keep up the good work (and temperature)!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ziet er heerlijk uit  :)
 
Niet geheel onbelangrijk; hoe vond je het smaken?
 
Smaakt echt geweldig!! Zometeen de gasten dus ben benieuwd wat zij er van vinden. Lekker op n broodje met koolsla!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Terug
Bovenaan Onderaan