Aan de hand van het recept van Noskos (Koreaanse Pulled pork) de procureur ingesmeerd met een dun laagje gochujang en wat honing om de pit voor de kinderen mogelijk wat te temperen.
Q bleef de hele dag mooi op 125c. Op de 70c kern ingepakt rond een uur of half 3. Daarna even de deur uit.
Rond 16u stond de Q op 150c en de kern was 98c. Vlees eraf en een uurtje los in de aluminiumfolie drie kwartier lateb rusten. r
Rond 16.45 even de deur weer met het vlees open in de aluminiumfolie weer even op de Q, die langzaam aan het afkoelen was.
Daarna pullen en op een broodje. De helft weg, de andere helft ligt alweer in de vriezer.
Geslaagde dag zo!
Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
Q bleef de hele dag mooi op 125c. Op de 70c kern ingepakt rond een uur of half 3. Daarna even de deur uit.
Rond 16u stond de Q op 150c en de kern was 98c. Vlees eraf en een uurtje los in de aluminiumfolie drie kwartier lateb rusten. r
Rond 16.45 even de deur weer met het vlees open in de aluminiumfolie weer even op de Q, die langzaam aan het afkoelen was.
Daarna pullen en op een broodje. De helft weg, de andere helft ligt alweer in de vriezer.
Geslaagde dag zo!




Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk