BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork quasi Korean Style

 

FJP84

Kooltjesharker
Berichten
173
Aan de hand van het recept van Noskos (Koreaanse Pulled pork) de procureur ingesmeerd met een dun laagje gochujang en wat honing om de pit voor de kinderen mogelijk wat te temperen.

Q bleef de hele dag mooi op 125c. Op de 70c kern ingepakt rond een uur of half 3. Daarna even de deur uit.

Rond 16u stond de Q op 150c en de kern was 98c. Vlees eraf en een uurtje los in de aluminiumfolie drie kwartier lateb rusten. r

Rond 16.45 even de deur weer met het vlees open in de aluminiumfolie weer even op de Q, die langzaam aan het afkoelen was.

Daarna pullen en op een broodje. De helft weg, de andere helft ligt alweer in de vriezer.

Geslaagde dag zo!
fe5797738b9b7ef44f2ee7cc5907b41b.jpg
c2f5a7079dda7415ad7d19ead04830d6.jpg
89cfb1bd5146b25fc1dc93297d5be72d.jpg
9b2c36cd9de6e35deb30ddb8a4c9395b.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
 
Lekker bezig geweest, ziet er goed uit.

Met gochujang moet ik ook eens proberen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan