- Berichten
- 7.309
Beste BBQ-Vrienden!
Het was ècht weer eens tijd voor een stel mooie broodjes pulled pork vonden we hier in Huize Foodporn. Toen mijn lieve overbuurvrouw Geert daar lucht van kreeg vroeg ze me of ze misschien kon meeliften met een procureurtje. Nou dacht ik, waarom niet, hij staat toch aan! Besloten gewoon weer eens ouderwets voor de Noskos-aanpak te gaan. Ik vind dat echt een fool-proof methode. Lekker ontspannen.
Dus injecteren - doe ik al jaren niet meer - voor wat extra smaak erin:
En de rubjes en wat saus erbij gepakt:
En de stukken varkensnek ermee behandelen:
Lekker naar buiten en de boel voorbereiden:
Ik wilde een mooi rookje van kersenhout en appelhout:
In alle vroegte lekker onderweg:
Na 5 uurtjes (net voor het sauzen):
Daar werd ik dus dorstig van:
Ik had nog een mooie pot met pickeld-red-onions volgens MAC's beschrijving.
Toen alles bij elkaar voor wat broodjes met coleslaw van Domi erbij, super!
Toen kwam Geertje met haar verrassing aanzetten, een heuse Pavlova op basis van licht bruine basterdsuiker, heerlijk!
Wat een feestje was het!
Het was ècht weer eens tijd voor een stel mooie broodjes pulled pork vonden we hier in Huize Foodporn. Toen mijn lieve overbuurvrouw Geert daar lucht van kreeg vroeg ze me of ze misschien kon meeliften met een procureurtje. Nou dacht ik, waarom niet, hij staat toch aan! Besloten gewoon weer eens ouderwets voor de Noskos-aanpak te gaan. Ik vind dat echt een fool-proof methode. Lekker ontspannen.
Dus injecteren - doe ik al jaren niet meer - voor wat extra smaak erin:
En de rubjes en wat saus erbij gepakt:
En de stukken varkensnek ermee behandelen:
Lekker naar buiten en de boel voorbereiden:
Ik wilde een mooi rookje van kersenhout en appelhout:
In alle vroegte lekker onderweg:
Na 5 uurtjes (net voor het sauzen):
Daar werd ik dus dorstig van:
Ik had nog een mooie pot met pickeld-red-onions volgens MAC's beschrijving.
Toen alles bij elkaar voor wat broodjes met coleslaw van Domi erbij, super!
Toen kwam Geertje met haar verrassing aanzetten, een heuse Pavlova op basis van licht bruine basterdsuiker, heerlijk!
Wat een feestje was het!