Ik zag dat je badges kon verdienen met een foto-verslag over je pulled pork, dus bij deze B-)
Ik ben met mijn familie op vakantie in zuid Frankrijk, hier bij de supermarkt een mooi stuk varkensnek kunnen kopen van 2 kg. En het stuk s'avonds ingesmeerd met een dry rub. (Recept van bbqpitboys een beetje getweakt door mezelf)
S' morgens om 8 uur het vlees uit de ijskast gehaald en de Bradley Smoker laten opwarmen tot 115 graden. En gevuld met Special blend bisqets, voor degene die het niet weten: een Bradley smoker werkt met speciale bisqets rookhout, die per 20 min opbranden en automatisch worden aangevoerd. Verder zorgt het apparaat zelf voor de temperatuur controle.
Hier nog wat foto's
En hier het eindresultaat om 21:00 s'avonds
En het smaakte heerlijk!
Ik ben met mijn familie op vakantie in zuid Frankrijk, hier bij de supermarkt een mooi stuk varkensnek kunnen kopen van 2 kg. En het stuk s'avonds ingesmeerd met een dry rub. (Recept van bbqpitboys een beetje getweakt door mezelf)

S' morgens om 8 uur het vlees uit de ijskast gehaald en de Bradley Smoker laten opwarmen tot 115 graden. En gevuld met Special blend bisqets, voor degene die het niet weten: een Bradley smoker werkt met speciale bisqets rookhout, die per 20 min opbranden en automatisch worden aangevoerd. Verder zorgt het apparaat zelf voor de temperatuur controle.
Hier nog wat foto's


En hier het eindresultaat om 21:00 s'avonds


En het smaakte heerlijk!