- Berichten
- 214
Lieve BBQ-vrienden,
Vandaag op de planning: pulled pork van de WGA. We zijn lekker op vakantie en kwamen eerder deze week een mooi stukje procureur tegen bij een lokale boerderij. Dit kon ik natuurlijk niet laten liggen. Het is een stukje van 1 kilo, valt dus mee. Ik ga hem vandaag klaarmaken op de WGA. Iemand al ervaringen daarmee? Tips?
Ik ga hem klaarmaken volgens het wedstrijdrecept van Noskos, op het injecteren na. De injectienaald heb ik niet bij me. De rub en bbq-saus heb ik wel mee. De bereidingstijd zal natuurlijk wel wat minder lang zijn dan bij een stuk van 2,5 kilo.
Eerder deze week ook geprobeerd indirect te bbq-en op de WGA, maar ik merkte dat het indirecte deel veel schommelt. Iemand een idee hoe ik een goede scheiding maak tussen direct en indirect? Ik had nu een grilbakje gevouwen en ertussen geplaatst samen met extra aluminiumfolie.
Alvast bedankt en het resultaat volgt snel!
Vandaag op de planning: pulled pork van de WGA. We zijn lekker op vakantie en kwamen eerder deze week een mooi stukje procureur tegen bij een lokale boerderij. Dit kon ik natuurlijk niet laten liggen. Het is een stukje van 1 kilo, valt dus mee. Ik ga hem vandaag klaarmaken op de WGA. Iemand al ervaringen daarmee? Tips?
Ik ga hem klaarmaken volgens het wedstrijdrecept van Noskos, op het injecteren na. De injectienaald heb ik niet bij me. De rub en bbq-saus heb ik wel mee. De bereidingstijd zal natuurlijk wel wat minder lang zijn dan bij een stuk van 2,5 kilo.
Eerder deze week ook geprobeerd indirect te bbq-en op de WGA, maar ik merkte dat het indirecte deel veel schommelt. Iemand een idee hoe ik een goede scheiding maak tussen direct en indirect? Ik had nu een grilbakje gevouwen en ertussen geplaatst samen met extra aluminiumfolie.
Alvast bedankt en het resultaat volgt snel!