BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork op de KJ

 

busjeh

Tondelzoeker
Berichten
19
Gisteren voor het eerst op de onlangs aangeschafte KJ Classic 3 Pulled Pork gemaakt.
Wat is een Kamado toch makkelijk op temperatuur te houden, en dat enkel met houtskool, I love it!

Om 9.00 uur de geïnjecteerde en gerubte procureur erop.
20200430_091101_resized.jpg

Na 5 uurtjes gemopt en nog ca 2 uur op de BBQ, vervolgens ingepakt en door gegaard:
20200430_142739_resized.jpg

Even laten uitdampen,
20200430_164951_resized.jpg

en pullen maar:
20200430_173803_resized.jpg

Met een heerlijk resultaat:
20200430_174457_resized.jpg
 
Pulled pork, altijd goed en lekker. Gefeliciteerd met je knorretje
 
Heerlijk! Welke temperatuur heb je aangehouden?
Mijn procureur ligt nu op de Grizzly :)
 
Lekker PP mooi gemaakt veel plezier met je kamado en gefeliciteerd met je sticker


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Ziet er heerlijk uit. gefeliciteerd met je Knorretje.
 
lekker broodje hoor.
 
Mooi broodje pulled pork, gefeliciteerd met je Knor.
 
Lekker PP. Ziet er goed uit. Die KJ3 is wel een beest. Mooi werk.
Gefeliciteerd met je knorrie
 
Lekker hoor, gratz met knorrie!
 
Terug
Bovenaan Onderaan