BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork nu wel geinjecteerd

 
 

repel101

Vuurmaker
Berichten
64
Gisteren een procureur gehaald van ruim 2 kg. Geinjecterrd en weer lekker in de koelkast gelegd.

Vanmorgen vroeg opgestaan en om 7 uur was de kolenstarter al aan. De bbq verder gevuld met briketten en het vlees klaargelegd.

Om vijf voor half acht was de bbq klaar om het vlees erop te leggen.
Thermometer erin en eentje door een aardappel om rustig de temperatuur in de gaten te kunnen houden.

Na vijf uur en een kerntemperatuur van 71 graden een glaze aangebracht. Hierdoor schoot de temperatuur wel even omhoog boven de 130, maar dat was snel weer onder controle.
Twee uur later ingepakt en op naar de 88 graden.
Om 16:50u begon de thermometer ineens te piepen en was de kerntemperatuur bereikt. Even nameten op een ander plek en dat was prima.
Van de bbq gehaald, opnieuw ingepakt. Vocht opgevangen voor de eindsaus. Nog een uurtje en we kunnen aan tafel.

Alles bij elkaar viel het me weer mee om pp te maken. Heerlijk gegeten en zelfs de kids vonden het weer goed.

dfb7802f46315ac9090a6f2b4003c071.jpg
8c0714c4a1bbcf7c4a2eb2324bdaf43b.jpg

ee582be6716a6eba54b7f94e3c5a39f4.jpg

f90574be2f0f2b7d4c01f068cc9d8f65.jpg



Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
blijft altijd lekker en leuk om te maken
 
Geen groot verschil gemerkt met de vorige. Nu wel sappiger en minder eindsaus nodig.
Vorige keer was ie lekker, nu was ie heerlijk.


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan