BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork, morgen maken zondag eten.

 
 
 

ThrowonD

Stoker
Berichten
494
Iemand een goed advies om de pulled pork die ik morgen ga maken, zondag kan (opwarmen) pas eten?
 
Grote bak, scheut cola erin en minuut in de magnetron. Werkt prima.
 
Vacumeren en au bain marie verwarmen
 
Of gewoon in de pan met deksel , zachtjes opwarmen.
 
Ik heb nu 2 keer de PP 'ongepulled' gelaten. De dag erop heb ik de procureur in de aluminiumfolie verpakt en in de oven geschoven (bbq kan ook natuurlijk maar die was niet op die lokatie aanwezig). De eindsaus gemaakt en toen de PP warm was, deze gepulled. Naar mijn idee was er geen verschil met vers van de Q. Reeds gepulled en opgewarmd vind ik het toch net iets minder lekker.
 
Indereen bedankt voor de input...
 
Terug
Bovenaan Onderaan