Nou, na lang wachten eindelijk de procureur uit de vriezer. Alles voorbereid volgens het wel bekende wedstrijdrecept van Noskos. Bedoeling is om de PP te verwerken in een sushi met oud en nieuw. Deze staat begin januari in het topic recepten. Het enige wat ik in m'n 1e sessie lastig vond was dat er geen vocht uit het folie kwam na het inpakken. Ik heb daarom deels het vocht gebruikt wat in de opvangbak terecht is gekomen tijdens de 1e 5 uurtjes. (Tips?)
Sessie totaal 9,5 uur. Al met al geen verkeerde PP na het proeven, maar nu komt het finetunen! Natuurlijk even geproefd, maar officieel proeven komt met oud&nieuw. Helft in de vriezer, helft in de koelkast gedaan.
Sessie totaal 9,5 uur. Al met al geen verkeerde PP na het proeven, maar nu komt het finetunen! Natuurlijk even geproefd, maar officieel proeven komt met oud&nieuw. Helft in de vriezer, helft in de koelkast gedaan.








