BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork in The rain....

 
 

drummerboy

Kooltjesharker
Berichten
103
Hallo allen!

Aangezien ik zondag jarig ben en dit zaterdag vier heb ik gisteren bij de Sligro wat inkopen gedaan waaronder een stukkie varkensnek van ongeveer 2,8KG

Om zaterdag niet te hoeven stressen of de PP wel een beetje op tijd klaar is ben ik er vandaag mee begonnen. Morgen dus alleen nog maar opwarmen.

Voor het trimmen
1206b38497734e36f31bb586c98dedb7.heic


Erna
74cc7d3f75e7605f3e2be81a0323ffa3.heic


Mosterd dr op.
afc82951a3ff663b97cef7b897eb88c8.heic


En lekker in de rub gisteravond weer een nachtje de koelkast in.
9a4a702403bdc57c0fd25a4a3b957fb1.heic


Hierna ook nog even wat Danbras marinade gemaakt en de kipfilet vast in blokjes gesneden voor zaterdag. Kan die mooi 2 dagen trekken in de koelkast
8b882b4489c62a0cc5df68056c266f5c.heic


De setup van vandaag incl parasol omgedoopt tot mega paraplu
08c285053c42476a478313b4c7b738ea.heic


En vanmorgen rond 10:40 de procureur dr op.
bc3d1976c8b2ecc49830383eec683560.heic


Beetje roken met wat kersenhout
510dfa3fb5d3c0265ad6d38181085239.heic


In de tussentijd alvast de coleslaw gemaakt volgens het recept van Smokey Goodness. De PP doe ik ook volgens het recept uit dit boek.
67e22b07d0bce8afe056bcd1f6ac524b.heic


Zo kan ook de koelkast weer in.
409492f84cd40b201efd7c8e44a6d204.heic


Na het eerste uur ff sprayen en weer wat rookhout dr op.
c528fe3a1eeff14cf1386f00c5bc040d.heic


Temperatuur onder controle houden in de Weber blijft een dingetje. Met de inkbird heb ik er wel wat meer grip op gelukkig
50087fe205d9f28324c3ca07d70ecd70.jpg


Vlees gaat netjes langzaam omhoog
d52b074b7b2cb8348dc0cfc24010d717.jpg


Tot zo ver. Updates volgen later vanmiddag


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
De start is prima, gaat helemaal goed komen denk ik.
Is je parasol een beetje waterdicht, die van ons is wel tegen de zon maar die nattigheid komt er toch wel door, dus gebruik ik een grote paraplu.
Succes met het vervolg van je P.P. ;)
 
Helemaal leuk dit! Succes en laat de tussenstanden maar doorkomen met foto's. Ben benieuwd.
en alvast eet smakelijk!
 
Ziet er al goed uit hoor. Goed recept ook, gebruik hem ook regelmatig.

Als ik Pulled Pork voor een feestje aan het maken ben, denk ik altijd van 'waarom ga ik dit ook al weer weggeven??'...
 
Zo we zijn weer een stukkie verder.

Hoe heb ik hem ingepakt. Temperatuur blijft een beetje hangen rond de 65 graden. Beetje laag voor ?the zone? of niet?
bce31ac5a8a71faada9702c793374785.heic


Maar goed. We wachten geduldig af. Af en toe de temperatuur wat bijschaven en verder loopt het wel.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Hans zei:
De start is prima, gaat helemaal goed komen denk ik.
Is je parasol een beetje waterdicht, die van ons is wel tegen de zon maar die nattigheid komt er toch wel door, dus gebruik ik een grote paraplu.
Succes met het vervolg van je P.P. ;)

Tot op zekere hoogte waterdicht. Maar het heeft hier tot 15:30 geregend. Dus helemaal waterdicht bleef die niet


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
b.asv zei:
Ziet er al goed uit hoor. Goed recept ook, gebruik hem ook regelmatig.

Als ik Pulled Pork voor een feestje aan het maken ben, denk ik altijd van 'waarom ga ik dit ook al weer weggeven??'...

Ja ik hoop ook stiekem dat er nog een goede hoeveelheid overblijft 🤤


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
kijk dat ziet er al lekker uit, zo'n regenachtige dag weer goed besteed!
 
Gaat de goeie kant op!

469ee74575886cebdaacd6a488566448.heic


Temp stabiel houden blijft lastig.... iemand nog een gouden tip?
d09d353359cc0952de2ca5c1464423cf.heic



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Prima temperatuur toch? Procureur kan veel hebben, 15gr verschil in min/max merk je niet

Smakelijke verjaardag alvast!  <:p
 
Daar ga je van watertanden (see what I did there )
 
Heel tevreden met dit resultaat.
Uiteindelijk tot 92 graden gegaard. Daarvoor ging de sateprikker er niet makkelijk genoeg in.

Hierbij het resultaat:
368ca0957b68f72449cd2d90ef0972ab.heic


87bda0d63c71fb79b86116ce8f7a4e98.heic


Nu wachten tot morgen....
4c4286b2c7635065020ebc81221d7ae3.heic



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Blijft altijd lekker zo'n P.P. netjes gedaan. ;)
 
Fijne verjaardag!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Het heeft gesmaakt!
6df7c2784bf8bbdba8fe2a66b8c8429d.heic


e34147e52d3ef30a0d918e1e18cb4dda.heic


Tussendoor nog moinkballs gemaakt.
baf230cc50b72f92b5ce64fa4bcf921c.heic


439df7308bb86427dd29127dd79931a8.heic


En ook nog wat hamburgers. Niemand gaat hongerig naar huis
2cf9d98f1bab35e8c20b316ec597ae89.heic



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Heerlijke tafel geworden, had zo maar aan willen schuiven. ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan