- Berichten
- 822
Aangezien we vrijdag met onze vrienden hebben afgesproken om over de voorbereiding van onze gezamenlijke aanstaande vakantie te praten werd het idee geopperd om dan ook maar gelijk een bbq-tje te doen.
We hadden het nog niet afgesproken of er werd gelijk geroepen, je gaat toch wel pulled park maken want dat is zo lekker, waarop ik zei, waarom? Gewoon omdat het kan werd er geroepen en vervolgens was ik uitgel...
Zo gezegd zo gedaan dus vanmiddag ff wat procureur gehaald bij de Makro en de boel zojuist in de "NosKos" rub gezet zodat ik morgenochtend kan starten met het bereiden.
Hierbij wat foto's, anders is het niet gebeurd:
Insmeren met mosterd voor een goede "kleef" en omdat het een lekkere smaak toevoegt.
Het rubben met een rub van Noskos
Vervolgens sealen zodat het in de koelkast kan
De opstelling voor vandaag
Zo inmiddels gestart om 09.30uur met het aansteken en wachten tot de BBQ temperatuur is gestabiliseerd
De "slachtoffers"
Ready to go, om 09.50uur het vlees er op.
Als rookhout heb ik whiskey-vat blokjes er op gelegd en inmiddels zitten we op 27 graden temperatuur van de varkentjes.
Nog wat tussenstanden
En het resultaat:
We hadden het nog niet afgesproken of er werd gelijk geroepen, je gaat toch wel pulled park maken want dat is zo lekker, waarop ik zei, waarom? Gewoon omdat het kan werd er geroepen en vervolgens was ik uitgel...
Zo gezegd zo gedaan dus vanmiddag ff wat procureur gehaald bij de Makro en de boel zojuist in de "NosKos" rub gezet zodat ik morgenochtend kan starten met het bereiden.
Hierbij wat foto's, anders is het niet gebeurd:
Insmeren met mosterd voor een goede "kleef" en omdat het een lekkere smaak toevoegt.

Het rubben met een rub van Noskos

Vervolgens sealen zodat het in de koelkast kan

De opstelling voor vandaag

Zo inmiddels gestart om 09.30uur met het aansteken en wachten tot de BBQ temperatuur is gestabiliseerd

De "slachtoffers"

Ready to go, om 09.50uur het vlees er op.

Als rookhout heb ik whiskey-vat blokjes er op gelegd en inmiddels zitten we op 27 graden temperatuur van de varkentjes.

Nog wat tussenstanden

En het resultaat:
