BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork Frenzy !

Da's nog eens Q,en. Wat ga je doen van het weekend? Oh ff wat op de Q denk ik... B-)
 
Is het al op?

Sent from my RM-885_eu_netherlands_268 using Board Express
 
De eerste lading is ondertussen gepulled, vannacht worden de laatste 12 procureurs gerookt...

Hier wat foto's van de "pull crew" in actie vandaag. Er zijn er een paar met pijnlijke handjes  :p





En iedereen was het er over eens dat de smaak geweldig was !
Dennis, bedankt om je recept te delen !!

Louter ter info : we hebben gerookt met houtblokken van wijnranken...
 
Ga je de PP nog verwarmen bij dat festijn? En heb je er aan gedacht om er een of twee achter te houden om ter plaatse nog 'voor het oog' in een Q of smoker te leggen?

Veel succes!
 
Yep, hadden we aan gedacht. "Het oog wil ook wat" ;)

En lol hebben ze zeker gehad. Honger ook :D

 
Graag gedaan Wim! Mooi om te zien dat zoveel mensen het gebruiken. Dat is toch veel mooier dan het voor jezelf te houden ;)
 
Schitterende berg Pork  :D Succes met de verkoop en veel cash gewenst !
 
Mooie prestatie Wim!!  Zie ik mezelf hier thuis niet zo snel doen!! :D
 
Jeetje wat een berg vlees! Succes met de verkoop en het spekken van de kas. Gaaf ook dat weber belgi? jullie een WSM leent!
 
euk om te zien dat jullie er zoveel plezier aan beleven, ben heel benieuwd naar de resultaten en de reacties van de mensen
 
Da's een mooie stapel PP! Dat vereist wel enige planning :)
 
Hier neem ik m'n petje voor af mannen. Super prestatie.

Hoop dat jullie kas goed gespekt mag worden.
 
Terug
Bovenaan Onderaan