- Berichten
- 3.174
Vandaag de WSM die ik via dit forum heb gekocht in gebruik genomen.
Eens kijken of het echt zo lekker werkt als iedereen je verteld.
Hij heeft een mooi plekje gekregen op het terras, volgens de vrouw tijdelijk.. haha
De kleine werd wakker, de fles warm gemaakt en ik kon naar buiten.
Alles er maar even bij gepakt.
Liever te veel dan te weinig (of ga ik het hier niet mee redden?)
En vervolgens de kleine starter gevuld en aangestoken.
3250g procureur in noskos the pulled pork kruiden gezet, en op de grill gelegd.
Apple rooksnippers toegevoegd bij de briketten.
Duurde even voordat hij op temperatuur was, maar nu blijft hij wel echt mooi op de 120 graden zitten. Wat een stabiliteit!
De app geeft dat heel mooi weer.
Tot nu toe lekker aan het relaxen. Timertje loopt, na 5 uur inpakken..
Ik ben trouwens rond 07.30 begonnen..
Vanavond hierbij nog bobby flay zalm van de genootschapsplank.
Eens kijken of het echt zo lekker werkt als iedereen je verteld.
Hij heeft een mooi plekje gekregen op het terras, volgens de vrouw tijdelijk.. haha
De kleine werd wakker, de fles warm gemaakt en ik kon naar buiten.
Alles er maar even bij gepakt.
Liever te veel dan te weinig (of ga ik het hier niet mee redden?)
En vervolgens de kleine starter gevuld en aangestoken.
3250g procureur in noskos the pulled pork kruiden gezet, en op de grill gelegd.
Apple rooksnippers toegevoegd bij de briketten.
Duurde even voordat hij op temperatuur was, maar nu blijft hij wel echt mooi op de 120 graden zitten. Wat een stabiliteit!
De app geeft dat heel mooi weer.
Tot nu toe lekker aan het relaxen. Timertje loopt, na 5 uur inpakken..
Ik ben trouwens rond 07.30 begonnen..
Vanavond hierbij nog bobby flay zalm van de genootschapsplank.
Laatst bewerkt: