- Berichten
- 491
Goedendag...
Wederom een vraag van mij... :blush:
Morgen heb ik twee klussen te doen.
Heb besloten morgen vroeg op te staan om rond diner tijd de PP klaar te hebben (vers is toch het lekkerste, en proberen een dag voor te bereiden wil ik een andere keer doen).
Nu is mijn idee om in de WSM de PP te doen, en op het moment dat ik hem ingepakt terug leg, de bacon er bij te leggen.
Mijn voorstel is om de PP (ingepakt in de alufolie) dan op het onderste rooster te leggen (vlak boven de waterpan), en de bacon op het bovenrooster.
Temp wil ik boven houden rond de 225 F.
Vragen zijn;
- gaat dit lukken?
- Is de temp boven de waterpan significant hoger dan op het bovenste rooster?
- Zal de temp, indien veel hoger, nadelige invloed hebben op de PP?
- mi zal de rook voor het bacon roken geen invloed hebben op de pp, (deze is namelijk ingepakt en de eiwitten zullen gesloten zijn dus geen rook meer opnemen)
Zijn mijn gedachten hierin in juist?
Alle tips welkom.
Wederom een vraag van mij... :blush:
Morgen heb ik twee klussen te doen.
Heb besloten morgen vroeg op te staan om rond diner tijd de PP klaar te hebben (vers is toch het lekkerste, en proberen een dag voor te bereiden wil ik een andere keer doen).
Nu is mijn idee om in de WSM de PP te doen, en op het moment dat ik hem ingepakt terug leg, de bacon er bij te leggen.
Mijn voorstel is om de PP (ingepakt in de alufolie) dan op het onderste rooster te leggen (vlak boven de waterpan), en de bacon op het bovenrooster.
Temp wil ik boven houden rond de 225 F.
Vragen zijn;
- gaat dit lukken?
- Is de temp boven de waterpan significant hoger dan op het bovenste rooster?
- Zal de temp, indien veel hoger, nadelige invloed hebben op de PP?
- mi zal de rook voor het bacon roken geen invloed hebben op de pp, (deze is namelijk ingepakt en de eiwitten zullen gesloten zijn dus geen rook meer opnemen)
Zijn mijn gedachten hierin in juist?
Alle tips welkom.