- Berichten
- 26
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
1 belangrijk ding in op temperatuur houden; AFBLIJVEN zodra je de temperatuur stabiel en goed hebt. En niet kijken.Mooi resultaat en knap dat je de barbecue zolang op temperatuur hebt gehouden. Gefeliciteerd met je knor.
Zelf ben ik toch van de hogere temperatuur en snellere garing.
Weet ik niet. Mijn kortste sessie was 14 uur en die was redelijk, mijn langste 28 uur en dat was na deze m'n beste. Rest zit allemaal rond de 24 uur. Lage temperatuur, niet teveel kruiden, niet teveel rook en sappen bewaren. Dan zijn ze het lekkerst vind ik.Is de extra bereidingstijd het waard?
Je kunt tussendoor gewoon andere dingen doen en gewoon eten. Voordeel van een goede kamado is dat de temp stabiel blijft.zo lang wachten op een stuk vlees.... pfoeeeee. respect.. congrats met je
 Zelf verschillende keren de “snelle” versie gemaakt waar hij in +- 8u op 120 graden klaar is. Uitstekende resultaten mee behaald. Ik ben ook zeker benieuwd of het loont om hem een langere tijd op lagere temp te garen? Misschien toch eens proberen..
 Zelf verschillende keren de “snelle” versie gemaakt waar hij in +- 8u op 120 graden klaar is. Uitstekende resultaten mee behaald. Ik ben ook zeker benieuwd of het loont om hem een langere tijd op lagere temp te garen? Misschien toch eens proberen..
 
	 
			 
			