Hoi allemaal,
Afgelopen zaterdag kwam ik op het goede idee om pulled pork te gaan maken.
Even naar de Makro gegaan en een mooi stuk procureur van 2,6 KG gekocht.
Zondagochtend om 07:00 de wekker gezet om het vlees in de rub te zetten en de BBQ aan te steken.
Heb hem 5 uur op de BBQ gehad op 110-120 graden indirect.
Toen heb ik hem snel ingepakt en terug op de BBQ gehad voor 2 uur en 15 min.
Na die 2 uur en 15 min zag het er zo uit.
Even de folie voor een kwartier open gehad, zodat het vlees even kon uitdampen en toen een uur laten rusten in de folie.
En toen kon het pullen beginnen
.
Heb dat samen met het vocht uit de folie en de BBQ saus van Blues Hog original gedaan.
En dit is het resultaat
.
Dit recept heb ik via NOSKOS en het smaakte echt heel goed.
De eerste keer dat ik dit gemaakt heb en ga het zeker nog vaker doen.
Uiteindelijk zo’n 8,5 tot 9 uur bezig geweest, maar dat is het ook meer dan waard.
Afgelopen zaterdag kwam ik op het goede idee om pulled pork te gaan maken.
Even naar de Makro gegaan en een mooi stuk procureur van 2,6 KG gekocht.
Zondagochtend om 07:00 de wekker gezet om het vlees in de rub te zetten en de BBQ aan te steken.
Heb hem 5 uur op de BBQ gehad op 110-120 graden indirect.
Toen heb ik hem snel ingepakt en terug op de BBQ gehad voor 2 uur en 15 min.
Na die 2 uur en 15 min zag het er zo uit.
Even de folie voor een kwartier open gehad, zodat het vlees even kon uitdampen en toen een uur laten rusten in de folie.
En toen kon het pullen beginnen

Heb dat samen met het vocht uit de folie en de BBQ saus van Blues Hog original gedaan.
En dit is het resultaat

Dit recept heb ik via NOSKOS en het smaakte echt heel goed.
De eerste keer dat ik dit gemaakt heb en ga het zeker nog vaker doen.

Uiteindelijk zo’n 8,5 tot 9 uur bezig geweest, maar dat is het ook meer dan waard.