Billy66
Tondelzoeker
- Berichten
- 7
Ik heb een aantal onderwerpen gevonden, maar die gaan over het invriezen en daarna opwarmen van de pulled pork.
Mijn vraag is eigenlijk, hoe kan ik dit het beste op de ene dag bereiden op de BBQ en de volgende dag serveren? Gezien de planning moet ik anders ergens midden in de nacht beginnen en dat zie ik niet echt zitten
Dus ik dacht, ik laat hem (procureur) lekker roken op mijn gemakje de hele dag en de volgende dag serveren.
Is het een idee om hem heel te laten, de volgende dag op te warmen en dan pas te pullen misschien?
Ongetwijfeld zijn er mensen die hier ervaring mee hebben, ik hoor graag jullie mening.
Mijn vraag is eigenlijk, hoe kan ik dit het beste op de ene dag bereiden op de BBQ en de volgende dag serveren? Gezien de planning moet ik anders ergens midden in de nacht beginnen en dat zie ik niet echt zitten

Dus ik dacht, ik laat hem (procureur) lekker roken op mijn gemakje de hele dag en de volgende dag serveren.
Is het een idee om hem heel te laten, de volgende dag op te warmen en dan pas te pullen misschien?
Ongetwijfeld zijn er mensen die hier ervaring mee hebben, ik hoor graag jullie mening.
Laatst bewerkt: