BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork dagje

b12ec63aa53ca2463312e8c45af3c78b.jpg
43e7489d710385b36d308600507dfc2d.jpg
beetje saus maken


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
99a6d04a9f7cf19e45efdbe5e8515bcc.jpg
zelfde basis alleen 3 madame Jeanette erin. Voor de tintelende lippen


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Richard v zei:
De eerste is er al vanaf. Nu even rusten


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Da's snel, hier pas aan de 70 gr.C
Maar heel goed uit te houden in het tuintje. :)
 
Ligt er vanaf 5.15 op vanmorgen. 9,5 uur. En de andere is nu bijna gaar


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Richard v zei:
Ligt er vanaf 5.15 op vanmorgen. 9,5 uur. En de andere is nu bijna gaar


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk


De een gaat wel eens wat sneller dan de ander ;)
 
Heerlijk.
Hier ligt de vriezer nog vol, maar als ik dit zie krijg ik gewoon zin om weer eens wat te maken
 
Dat is een mooie voorraad PP en saus en er is geen betere raad dan voorraad :D

Nou kom ik met enige regelmaat bij de Hanos en ik verbaas me nog vaak in welke mega verpakkingen sommige dingen te koop zijn, ik weet daar aardig mijn weg maar blijkbaar mis ik nog een sectie met producten :-? ...................jij hebt gewoon een jerrycan met Heinz tomatenketchup =))
 
Jerry cans Heinz staan in Delft links van de ingang, achter de kruiden, een na laatste pad zo uit mijn hoofd
 
Ziet er heerlijk uit mooi resultaat

Verstuurd vanaf mijn LG-K420 met Tapatalk

 
noskos zei:
Jerry cans Heinz staan in Delft links van de ingang, achter de kruiden, een na laatste pad zo uit mijn hoofd

Ja dat is de hoek waar ik eigenlijk nooit kom, mijn wederhelft gaat meestal eerst daarheen en dan kan ik op mijn gemak boven kijken of ik nog wat leuke dingen kan scoren :D
 
Onze bijdrage aan het P.P. dagje.
Mooie Procureur ? 3 kg.
Vrijdag avond injecteren en in de rub.



Zaterdag vroeg dag, naar achteraf bleek toch weer niet vroeg genoeg.
Q aangestoken en opgewarmd tot 110 gr.C en het vlees er op.



De rest van de dag afgewerkt volgens het wedstrijd recept van Noskos.






En veel later dan de planning geplukt, het blijft een eigen wijs stuk vlees zo'n procureur. :D



Maar wel weer errug lekker.

Grts,    Hans.

 
Terug
Bovenaan Onderaan