BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork - Blues Hog

Ziet er goed/smakelijk uit! Gefeliciteerd met je knorretje!



 
SilverFox zei:
Vatos zei:
Dominique zei:
Vatos zei:
SilverFox zei:
Goed bezig, lust ik wel!

Als tip voor een lekbakje in het ei: bij de sligro hebben ze rvs dienbladen voor iets van 15 euro, past precies in de platesetter :)


Dat is handig inderdaad. Ik vouw nu elke keer aluminium als een opvang bakje ( is ook te doen ). Maar kan ik die dienbladen meerdere keren gebruiken?

Dat dienblad kun je inpakken met alufolie, en is oneindig te gebruiken. Ik doe zelfs niet eens elke keer nieuw folie eromheen, afhankelijk van de vorige sessie, hoeveel vet er op ligt. Ik bedoel, je vlees ligt er niet in, je vangt alleen vet en sappen op.

Thanks Dominique, ga ik binnenkort halen! Is inderdaad handig :D
Dominique +1
Ik heb hem nog nooit ingepakt, maar krab / spoel hem soms wel even schoon. Heb hem al een keer of 30 gebruikt en 0,0 slijtage. Wel onbruikbaar als dienblad, maar who cares :) Ik eet er immers nooit uit :D

Ik heb een vuurschaal van Qvist. Past precies op de platesetter van de BGE large.
http://www.qvist.nl/vuurschaal-4614.html
 
Yup, is inderdaad dat recept :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan