- Berichten
- 451
Kijk als WillemD Pulled Pork gaat maken, dan kan ik niet achter blijven
.
Gisteren heb ik mijn stukkie vlees van 2 kg netjes in de rub gezet. Als basis heb ik de rub van Noskos gebruikt en op advies van WillemD er chineze 5 kruiden bij gedaan. Leuke variant, het is immers niet voor niet een basis variant. :blush:
Dan inpakken en in de koelkast doen;
Vanochtend om 7:45 de tuin ingelopen en begonnen. Heerlijk, de buren zullen me dankbaar zijn :-/ B-) :blush:
Na 3 uur even gluren onder de deksel om snel een fotootje te maken voor het nageslacht;
Ik hoop deze keer op tijd begonnen te zijn. Rond de klok van 5 wil ik gaan eten met de gasten. Hopelijk zit er dan ook een mooie bark op. Dat is me namelijk de vorige 2 keer minder goed gelukt.
Meerdere foto's volgen natuurlijk!

Gisteren heb ik mijn stukkie vlees van 2 kg netjes in de rub gezet. Als basis heb ik de rub van Noskos gebruikt en op advies van WillemD er chineze 5 kruiden bij gedaan. Leuke variant, het is immers niet voor niet een basis variant. :blush:

Dan inpakken en in de koelkast doen;

Vanochtend om 7:45 de tuin ingelopen en begonnen. Heerlijk, de buren zullen me dankbaar zijn :-/ B-) :blush:
Na 3 uur even gluren onder de deksel om snel een fotootje te maken voor het nageslacht;

Ik hoop deze keer op tijd begonnen te zijn. Rond de klok van 5 wil ik gaan eten met de gasten. Hopelijk zit er dan ook een mooie bark op. Dat is me namelijk de vorige 2 keer minder goed gelukt.
Meerdere foto's volgen natuurlijk!