BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork (3de run op de WSM)

 
 
 

santino

Stoker
Berichten
451
Kijk als WillemD Pulled Pork gaat maken, dan kan ik niet achter blijven  :D.

Gisteren heb ik mijn stukkie vlees van 2 kg netjes in de rub gezet. Als basis heb ik de rub van Noskos gebruikt en op advies van WillemD er chineze 5 kruiden bij gedaan. Leuke variant, het is immers niet voor niet een basis variant. :blush:

IMG-20140906-00374_zpsa171c6d4.jpg

Dan inpakken en in de koelkast doen;
IMG-20140906-00375_zpsfe9dd8e8.jpg


Vanochtend om 7:45 de tuin ingelopen en begonnen. Heerlijk, de buren zullen me dankbaar zijn  :-/ B-) :blush:
Na 3 uur even gluren onder de deksel om snel een fotootje te maken voor het nageslacht;
IMG-20140907-00377_zps189f4176.jpg


Ik hoop deze keer op tijd begonnen te zijn. Rond de klok van 5 wil ik gaan eten met de gasten. Hopelijk zit er dan ook een mooie bark op. Dat is me namelijk de vorige 2 keer minder goed gelukt.

Meerdere foto's volgen natuurlijk!
 
Succes,
En ik ben vandaag niet de enige die met een pp bezig is.
 
altijd lekker, succes
 
Ik ben inmiddels 5 uur onderweg  :). Het ruikt heerlijk in de tuin. Ik heb zojuist een glaze erop gedaan.

IMG-20140907-00381_zps728fc69a.jpg


Ik zie nu ook op de foto dat ik het water maar eens moet bijvullen  :D
 
Ziet er goed uit.
 
Bij deze!

pp_zpsffa1903c.jpg


Er ging een stelletje hongerige wolven aan tafel.  :D :D. De tips die ik kreeg uit vorige pogingen PP hebben zijn vruchten afgeworpen. Het was al lekker, maar wordt steeds beter.  :> :> :> :>
 
Terug
Bovenaan Onderaan