- Berichten
- 48
Vandaag begonnen met de voorbereidingen van de pulled pork. Een mooi stuk procureur van 3kg bij de leverancier gehaald ? 4,50 incl btw p/kg (niet Makro).
Hierna de grote stukken vet verwijderd.
Ruim in de rub gezet met als basis de rub van Noskos.
Vlees weer voorzien van een plastic jasje om 10 uur later weer te worden uitgepakt.
Exact 00:00uur vlees ligt erop.
Vlees even gelakt, nu is het mogelijk om de maan reflexie te zien op het vlees
Hierbij de laatste pics.
Pfff wat een werk zeg snel maar even handschoentjes scoren.
Na hard werken de beloning.
Om het plaatje (in tekst helaas geen foto's meer gemaakt) compleet te maken. De pulled pork geserveerd op een wit bolletje met Coleslaw/Koolsla van Dominique en dun plakje augurk.
00:00uur Food 9c / BBQ 60c
01:00uur Food 25c / BBQ 114c
01:05uur tijd om een klein slaapje te doen.
03:29uur de wekker gaat
03:30uur Food 70c / BBQ 150c
04:20uur Food 74c / BBQ 138c
04:55uur Food 77c / BBQ 123c (we beginnen het beest onder controle te krijgen) ;-)
07:00uur Food 82c / BBQ 110c
09:30uur Food 87c / BBQ 110c (hehe stabiel....)
09:50uur Food 88c / BBQ 108c
Wat vonden wij ervan. Lekker, maar niet heel speciaal. Wat ik al vaker lees je raakt gewend/verwend aan dit soort smaken. Als voorbeeld mijn eerste hap van een Spiff burger (en ja dat herinner ik mij nog) echt lekker beste burger ooit. Deze smaak sensatie heb ik bij de volgende versies niet meer gehad. Het blijft lekker, maar niet meer speciaal. Alle overige gasten vonden het overig fantastisch lekker etc. Ze snappen alleen niet dat dit vlees zo'n 10uur op de Q ligt. Blijf je er dan constant bij of verbrand het niet of ach je herkend dit soort opmerkingen wel van dit soort crematie Q'ers.
Er komt zeker een volgende keer, maar niet binnen twee maanden ofzo. Oja er zijn nog leftovers waar ik bij de komende week op ga uitleven en nee ik stuur het niet op
.

Hierna de grote stukken vet verwijderd.

Ruim in de rub gezet met als basis de rub van Noskos.

Vlees weer voorzien van een plastic jasje om 10 uur later weer te worden uitgepakt.

Exact 00:00uur vlees ligt erop.

Vlees even gelakt, nu is het mogelijk om de maan reflexie te zien op het vlees

Hierbij de laatste pics.

Pfff wat een werk zeg snel maar even handschoentjes scoren.

Na hard werken de beloning.
Om het plaatje (in tekst helaas geen foto's meer gemaakt) compleet te maken. De pulled pork geserveerd op een wit bolletje met Coleslaw/Koolsla van Dominique en dun plakje augurk.
00:00uur Food 9c / BBQ 60c
01:00uur Food 25c / BBQ 114c
01:05uur tijd om een klein slaapje te doen.
03:29uur de wekker gaat
03:30uur Food 70c / BBQ 150c
04:20uur Food 74c / BBQ 138c
04:55uur Food 77c / BBQ 123c (we beginnen het beest onder controle te krijgen) ;-)
07:00uur Food 82c / BBQ 110c
09:30uur Food 87c / BBQ 110c (hehe stabiel....)
09:50uur Food 88c / BBQ 108c
Wat vonden wij ervan. Lekker, maar niet heel speciaal. Wat ik al vaker lees je raakt gewend/verwend aan dit soort smaken. Als voorbeeld mijn eerste hap van een Spiff burger (en ja dat herinner ik mij nog) echt lekker beste burger ooit. Deze smaak sensatie heb ik bij de volgende versies niet meer gehad. Het blijft lekker, maar niet meer speciaal. Alle overige gasten vonden het overig fantastisch lekker etc. Ze snappen alleen niet dat dit vlees zo'n 10uur op de Q ligt. Blijf je er dan constant bij of verbrand het niet of ach je herkend dit soort opmerkingen wel van dit soort crematie Q'ers.
Er komt zeker een volgende keer, maar niet binnen twee maanden ofzo. Oja er zijn nog leftovers waar ik bij de komende week op ga uitleven en nee ik stuur het niet op
