Vandaag eens pulled chicken gemaakt.
Diverse recepten gevonden en me eigen plan getrokken.
Weber op 175 graden indirect. Tot een kern temperatuur van 75 graden. En appel hout.
Kippen dijen met de basis rub bestrooid
Binnen het uur de kippendijen op een kern temperatuur van 75 graden. Vond ik vrij snel.
Er af en 10 min in alufolie laten rusten.
Pullen viel me nog wat tegen. Wel mals maar moest er best moeite voor doen .
Geserveerd met groente pakketjes op een mini turksbroodje.
Langzaam krijg ik het vuur beter onder controle.
Wel een paar vragen. Hoe krijg ik me kip beter gaar zodat die makkelijker te pullen is.
Diverse recepten gevonden en me eigen plan getrokken.
Weber op 175 graden indirect. Tot een kern temperatuur van 75 graden. En appel hout.
Kippen dijen met de basis rub bestrooid
Binnen het uur de kippendijen op een kern temperatuur van 75 graden. Vond ik vrij snel.
Er af en 10 min in alufolie laten rusten.
Pullen viel me nog wat tegen. Wel mals maar moest er best moeite voor doen .
Geserveerd met groente pakketjes op een mini turksbroodje.
Langzaam krijg ik het vuur beter onder controle.
Wel een paar vragen. Hoe krijg ik me kip beter gaar zodat die makkelijker te pullen is.