BasBQ
Beef en Steak

Pulled chicken

 

caeyers

Vuurmaker
Berichten
83
Vandaag pulled chicken op de menu.

Kipjes in de rub gezet (kippenkruiden, paprika, chili, cayenne, look, bruine suiker) en op de Q gelegd.


08dbcbfa5285bb45b73db79ac542f1bd.jpg


Hout toegevoegd

2b74551ad7d65149459103c3d78c3b16.jpg


Klein uurtje later was de kern 75graden, kipjes ontdaan van het vel en even laten sudderen met een ui.

2069d2f67313f3af8af723239403fe1f.jpg


Nog wat whisky maplesaus en appelazijn toegevoegd.

fb6c7e4514abbb9b6e0ae6ecdd5db4bd.jpg


Smullen maar!

5e5ba6f7be02b3510bddb85b2d1cc23d.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Dat ziet er erg smakelijk uit!
Ook ik ben benieuwd wat je met de vellen gedaan hebt..
 
Vel in kleine stukjes gesneden en even knapperig laten bakken met een ui (+ eventueel wat spek).


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lust ik wel!
 
Ziet er goed uit caeyers, kan ik ook wel eens maken.
 
Lekker broodje en wat een mooie kleur heeft je Weber zeg..
 
Mooie kleur Weber... (nog even los van die heerlijke Pulled chicken).
Grz.
 
Hoi Cayers,

lekker broodje zeg, even op mijn todolijstje zetten.

Ben ik brutaal als ik vraag hoeveel tijd je kwijt was hiervoor?

Ziet er erg lekker uit hoor!

groet

B-)
 
Terug
Bovenaan Onderaan