- Berichten
- 209
Gisteren pulled chicken shoarma gemaakt.
Dit heb ik gemaakt van kippendij en ik heb deze rub gebruikt: https://www.vanbeekumspecerijen.nl/blogs/van-beekum-blog/zelf-shoarma-kruiden-maken/
De knoflooksaus heb ik gemaakt op basis van dit recept:
www.leukerecepten.nl
De pita broodjes komen van de plaatselijke supermarkt.
De barbecue heb ik iets voor 4 uur aangestoken om deze naar een temperatuur van +/- 120 graden te brengen.
Het vlees is er bij het bereiken van deze temperatuur op gegaan en heeft er een klein uur op gelegen.
Het was erg lekker
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
Dit heb ik gemaakt van kippendij en ik heb deze rub gebruikt: https://www.vanbeekumspecerijen.nl/blogs/van-beekum-blog/zelf-shoarma-kruiden-maken/
De knoflooksaus heb ik gemaakt op basis van dit recept:

Knoflooksaus recept - Lekker romig en vol van smaak - Leuke Recepten
Maak in 10 minuten lekkere zelfgemaakte romige knoflooksaus die perfect in balans is en lekker is bij veel gerechten

De pita broodjes komen van de plaatselijke supermarkt.
De barbecue heb ik iets voor 4 uur aangestoken om deze naar een temperatuur van +/- 120 graden te brengen.
Het vlees is er bij het bereiken van deze temperatuur op gegaan en heeft er een klein uur op gelegen.
Het was erg lekker





Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk