BasBQ
Beef en Steak

Pulled chicken shoarma

 
 

BasB

Kooltjesharker
Berichten
160
Gisteren pulled chicken shoarma gemaakt.
Dit heb ik gemaakt van kippendij en ik heb deze rub gebruikt: https://www.vanbeekumspecerijen.nl/blogs/van-beekum-blog/zelf-shoarma-kruiden-maken/

De knoflooksaus heb ik gemaakt op basis van dit recept:

De pita broodjes komen van de plaatselijke supermarkt.

De barbecue heb ik iets voor 4 uur aangestoken om deze naar een temperatuur van +/- 120 graden te brengen.
Het vlees is er bij het bereiken van deze temperatuur op gegaan en heeft er een klein uur op gelegen.

Het was erg lekker
81fa7c35a3b8cdf2e8997eb6dd68dd7b.jpg
d6aa4ef22f5829750cf9c93e2f2108f8.jpg
bd36c05fce6c5cf2278efbba22c82d92.jpg
4c39c616f154bccc42781fb788fad5a2.jpg


Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
 
Lekker man, laat dat brommertje maar komen!
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
Terug
Bovenaan Onderaan